logó
címfotólogó

Halottszállítás

Vállaljuk az elhunyt szállítását belföldön és külföldön egyaránt.

Korszerű gépjárművekkel

A halottszállítást a jogszabályi előírásoknak mindenben megfelelő, egyedi kialakítású, hűtővel felszerelt Mercedes halottszállító gépjárműveinkkel végezzük.

halottszállító autó

Éjjel-nappali ügyelet

A halottszállítást folyamatos rendelkezésre állással, éjjel-nappali ügyeletben végezzük, rendszerint az értesítést követő egy-másfél órán belül a helyszínre érkezünk. Kérésére munkatársaink az elhunytat a szállítás előtt felöltöztetik.

Fontos tudni, hogy otthoni elhalálozás esetén általában a halottvizsgálatot végző orvos rendeli meg telefonon egy temetkezési szolgáltatótól az elhunyt elszállítását. A szállítást végző céget a hozzátartozó jogosult kiválasztani, így a többletköltségek elkerülése érdekében kérjük, mindenképp jelezze az orvosnak, hogy cégünket értesítse. Az idősotthonban is érdemes már előre megadni a választott temetkezési szolgáltató elérhetőségeit, hogy a haláleset bekövetkezésekor ne másik céget értesítsenek.

Külföldről és külföldre is

Külföldön történt elhalálozás esetén vállaljuk az elhunyt hazaszállítását a szükséges engedélyek beszerzésével együtt, illetve ránk bízhatja az elhunyt külföldre történő szállítását is.